FinansWatch

Hedvig Forsikring ansetter Country Manager i Norge

Det svenske forsikringsselskapet skal nå satse mot unge i Norge. Det er det Heiki Strengelsrud som har fått i oppgave å gjøre.

Heiki Strengelsrud er ansatt som ny country manager for Norge i Hedvig Forsikring. | Foto: Hedvig Forsikring

Heiki Strengelsrud er ansatt som ny country manager for Norge i Hedvig Forsikring, opplyser Hedvig Forsikring til FinansWatch.

Ansettelsen er en del av en satsing der Hedvig ønsker å treffe yngre genrasjoner.

«Strengelsrud har fått i oppgave å kartlegge unge generasjoners forsikringsbehov og kommunikasjon. Han skal innovere forsikringsbransjen mot de unge, med erfaring fra de gamle», skriver Hedvig Forsikring i en epost til FinansWatch.

Strengelsrud kommer med en bakgrunn fra bank og forsikring, og har vært innom Codan Forsikring, Aprila Bank, DNB, Gjensidige og IBM.

Han tok del i grunnleggelsen av Aprila Bank og har sterke røtter til innovasjonsmiljøet, skriver Hedvig til FinansWatch.

Nina Moi Edvardsen skal lede ny avdeling i SR-Bank

Mastercard Payment Services får ny Norges-sjef

Handelsbankens nye sjeføkonom om hans beste karrierevalg: – For en nyutdannet makroøkonom er det ikke sånn at de ledige stillingene dukker opp på løpende bånd 

Mer fra FinansWatch

Ertzeid: – Når Norge går bra, går DNB bra

DNBs avtroppende finansdirektør Ottar Ertzeid kunne presentere sterke tall i sin siste kvartalspresentasjon for konsernet. Han trekker frem at DNBs vekst er tett knyttet til hvordan det går for hele landet.

Les også

Trial banner

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger