FinansWatch

Ny finansdirektør i Sparebanken Møre

Den nye finansdirektøren får skryt for å ha forretningsteft og god kunnskap om regionen.

Arkivbilde. | Foto: Sparebanken Møre

51 år gamle Winsnes skal lede bankens enhet for Økonomi og Finans, og vil inngå i bankens konsernledelse. Det melder banken i en børsmelding.

Winsnes har siden 2012 vært finansdirektør i Olympic Subsea.

– Vi er svært fornøyde med at John Arne har takket ja til stillingen som CFO i Sparebanken Møre. Han har lang erfaring fra bank og finans, kombinert med sterk forretningsteft og god kunnskap om regionen, uttaler administrerende direktør Trond Lars Nydal i Sparebanken Møre i meldingen.

– John Arne vil få en sentral rolle i arbeidet med å utvikle banken videre, legger Nydal til.

Winsnes som er utdannet siviløkonom fra Universitetet Mannheim i Tyskland var i perioden 2009 til 2012 administrerende banksjef i SpareBank 1 Søre Sunnmøre.

– Jeg ser fram til å bli en del av et sterkt lag i Sparebanken Møre. Banken har en ledende markedsposisjon på Nordvestlandet, med et bredt finansielt miljø, svært kompetente ansatte og en sterk kapitalsituasjon. Dette danner et solid utgangspunkt for å styrke posisjonen ytterligere i årene som kommer, uttaler Winsnes i meldingen.

Han begynner i jobben som bankens finansdirektør senest 1. november.

Mer fra FinansWatch

Danske Bank anket bedrageri-dom

Danske Bank i Norge ble i februar idømt å betale over 30 millioner kroner til et energiselskap etter at selskapet ble utsatt for direktørsvindel.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch