FinansWatch

Ronny Brevik er ny direktør for økonomi og fellestjenester i Husbanken

Brevik kommer fra konsulentbransjen i Bodø.

Ronny Brevik går fra å lede EY i Bodø til å bli direktør for økonomi og fellestjenester i Husbanken. | Foto: Husbanken

Ronny Brevik er tilsatt som ny direktør for økonomi og fellestjenester i Husbanken fra 1. september 2021. Der får han ansvar for Husbankens økonomistyring, budsjett, regnskap, prognoser, rapportering, arkiv og postmottak. Kontoret har 17 medarbeidere og ligger i Bodø.

– Ronny Brevik har omfattende erfaring fra både privat og offentlig sektor, med solid fagkunnskap og stort engasjement for god service og forbedringer i alle prosesser. Vi ser fram til å få Brevik inn i ledelsen av Husbanken, sier Osmund Kaldheim, administrerende direktør i Husbanken i en pressemelding.

Ronny Brevik har bakgrunn som statsautorisert revisor. I tillegg har han utdannelse innen eksportmarkedsføring. Han kommer fra jobben som leder for EYs kontor i Bodø.

Før dette jobbet han 12 år i Salten kommunerevisjon, hvor han fikk kjennskap til Husbankens virksomhet.

– Husbanken har et svært viktig samfunnsoppdrag, og jeg ser fram til å bidra til at alle kan bo trygt og godt i hele Norge. Endrede utfordringer og rammebetingelser medfører omstilling og endring også for Husbanken. Det blir en sentral utfordring å bidra til effektiv bruk av tildelte ressurser for å sikre best mulig resultater for alle som har behov for Husbankens tjenester, sier Brevik.

SNN-direktør går til Coop

Jeanett Bergan forlater KLP etter 13 år

– Jeg står ikke opp om morgen og tenker «hva vil Øystein Børsum»? 

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch