FinansWatch

Axactor henter ny CFO fra TietoEvry

Nina Mortensen blir ny finansdirektør i inkassoselskapet Axactor.

Nina Mortensen går fra TietoEvry for å bli CFO i Axactor. | Foto: TietoEvry

Nina Mortensen ble i starten av mai tilsatt i rollen som ny finansdirektør i Axactor.

– Jeg er glad og stolt over å kunne annonsere Nina som den nye finansdirektøren i Axactor. Ninas brede erfaring fra ulike lederstillinger på finansområde, sammen med hennes sterke forretningsfokus, vil være et utmerket tilskudd til Axactors arbeid mot vekst og utvikling, sier Johnny Tsolis, administrerende direktør i Axactor i en børsmelding.

Mortensen kommer fra stillingen som leder for controlling og finans i TietoEvry og har fungert som finansdirektør for Evry Gruppen.

– Jeg gleder meg til å bli en del av Axactor, spesielt i en så viktig tid for selskapet, å bidra til å aksellerere implementeringen av strategi og drive den finansielle utviklingen videre, sier Mortensen.

Nina Mortensen har en mastergrad i økonomi og ledelse fra NHH og er godkjent regnskapsfører. Hun vi rapportere direkte til CEO i Axactor.

Hun vil starte i stillingen senest 1. august og Kyrre Svae vil fortsette som fungere CFO inntil hun tiltrer. Svae vil deretter gå tilbake til sin normale rolle som leder for strategi og investorkontakt.

– Jeg står ikke opp om morgen og tenker «hva vil Øystein Børsum»?

Axactor-styreleder går på dagen

Finansnæringen ser et «skrikende behov» etter en viss type kompetanse 

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch