FinansWatch

Hun er ny fondssjef i Nordnet

Nordnets nye leder for hele den nordiske fondsvirksomheten kommer fra Danske Bank.

Gabrielle Hagman er ny direktør for fond i Nordnet. | Foto: PR/Nordnet

Gabrielle Hagman er ansatt som leder for forretningsområdet Fond i Nordnets svenske konsernledelse. Hagman kommer fra stillingen som Head of Institutional Banking i Danske Bank, skriver Realtid.se.

Hagman har vært i Danske Bank og Danske Bank Invest i totalt 6,5 år, i forskjellige roller. Før det har hun jobbet som direktør i BlackRock og avdelingsleder i Swedbank.

Hagman er økonomiutdannet med en mastergrad i økonomi fra universitetet i Örebro og har senere tatt etterutdanning i innovasjon for ledere.

– Gabrielle er en drømmerekruttering som gjør at vi nå kan gire oppsatsningen vår innenfor fond. Hennes overordnede oppdrag blir å finne den rette veien fremover for Nordnets nordiske fondsvirksomhet, sier Rasmus Järborg, produktsjef i Nordnet i en pressemelding.

Under rollen vil Hagman få ansvar for fondsdistribusjon gjennom Nordnets plattform, tredjepartsprodukter og Nordnets egne fond. Hun får også ansvar innen kapitalforvaltning, inkludert veiledningstjenester.

– Jeg har alltid hatt et godt øye til Nordnet. Jeg kjenner selskapet som en digital foregangsvirksomhet med sterk internkultur og en levedyktig visjon om å demokratisere sparing og investeringer, sier Hagman.

Frode Berg tror ikke vi vet hvordan en lånegiver ser ut om fem år

KBN henter ny risikosjef fra Nasdaq

Danske Bank rekrutterer rådgivere til privatmarkedet grunnet økt trafikk  

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch