KBN henter ny risikosjef fra Nasdaq

Kommunalbanken har ansatt Kjersti Ulset som ny direktør for risikostyring.
Kjersti Ulset er ansatt som ny direktør for risikostyring i Kommunalbanken. | Foto: Pressebilde(r)
Kjersti Ulset er ansatt som ny direktør for risikostyring i Kommunalbanken. | Foto: Pressebilde(r)

Kjersti Ulset er ansatt som ny direktør for risikostyring i Kommunalbanken (KBN). Hun kommer fra stillingen som Head of Clearing Risk hos Nasdaq Clearing Oslo.

– Etter en grundig rekrutteringsprosess med mange sterke kandidater er vi svært fornøyd med at Ulset har takket ja til stillingen. Med Ulset får vi en dyktig leder som tilfører oss verdifull kompetanse innen risikostyring. Hun har en solid bakgrunn fra første- og andrelinje risikostyring i et internasjonalt børs- og clearingselskap samt lang erfaring i kontakt med tilsynsmyndigheter, sier administrerende direktør, Jannicke Trumpy Granquist i en pressemelding.

Ulset har vært rett i underkant av 10 år ved Nasdaqs Oslo-kontor, i ulike ledende stillinger. Før dette var hun Europaansvarlig i Point Carbon etter flere analytikerstillinger i ulike virksomheter.

Hun er utdannet ved NTNU og har en mastergrad med fordypning i fysikk, matematikk og statistikk.

– Stillingen som direktør for risikostyring i KBN fremstår som utrolig spennende og faglig utfordrende. KBN er en av Norges to systemviktige banker, og en stor aktør i internasjonale finansmarkeder. KBN har de siste årene fått en tydelig profil innen grønn finans, og jeg ser frem til å videreutvikle denne posisjonen innenfor mitt fagfelt. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med organisasjonen og til å være med på bankens reise videre, sier Ulset i pressemeldingen.

Frode Berg tror ikke vi vet hvordan en lånegiver ser ut om fem år

Bytter bank med profilert advokatfirma

Danske Bank rekrutterer rådgivere til privatmarkedet grunnet økt trafikk  

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også