FinansWatch

Codan Forsikring har fått ny direktør og ny ledergruppe

Linda Mulehamn har begynt som direktør for underwriting og analyse i Codan Forsikring. – Linda har en svært god forståelse av det norske markedet og har en fantastisk kombinasjon med erfaring fra både store konsern og selskap som ligner vårt, uttaler administrerende direktør Stefan Langva i en pressmelding fra selskapet.

Linda Mulehamn er ny direktør for underwriting og analyse i Codan Forsikring. | Foto: Codan

I meldingen trekkes det frem at Mulehamn har 20-års erfaring fra forsikringsbransjen, blant annet 13 år i If og nærmere tre år i Nemi. Hun kommer nå fra Insr der hun har jobbet siden 2017.

Hun er utdannet sivilingeniør og aktuar og har en master i business administration.

– Codan på sitt beste er en smidig og kundeorientert spiller i Norge, samtidig som selskapet, som en del av RSA og Codan/Trygg-Hansa i Skandinavia, har den nødvendige økonomiske tyngden og infrastrukturen på plass, uttaler Mulehamn i pressemeldingen.

Ledergruppen i Codan avbildet under et Teams-møte. | Foto: Codan
Ledergruppen i Codan avbildet under et Teams-møte. | Foto: Codan
 

Codans ledergruppe består nå av fire personer i tillegg til Mulehamn: Karine Østtveit (Chief Digital Officer), Jørn Ingebrigtsen (direktør for salg), Annika Persson (direktør for skade og forretningsstøtte) og Stefan Langva (administrerende direktør).

– Nå har vi en fin miks av erfarne Codan-folk, ulike personligheter og ulike kompetanser. Vi har også en god kjønnsbalanse, både i ledergruppen og i støttefunksjonene rundt, uttaler administrerende direktør i meldingen.

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch