FinansWatch

Tommy Paulsen gikk fra bank og forsikring – har suksess med brukte hvitevarer

Paulsen og sønnen Jean René Skjelbred i Norsk Ombruk så verdien i brukte vaskemaskiner, komfyrer, oppvaskmaskiner og kjøleskap som skulle kastes.

Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Scanpix

Finansavisen skriver at ideen til gründerselskapet Norsk Ombruk kom i 2004. Paulsen, som tidligere har jobbet i bank, forsikring og som logistikkansvarlig, tjener penger på hvermannsens bruk og kast.

Avisen skriver at far og sønn og de øvrige ansatte i Norsk Ombruk samler inn hvitevarer som skal kastes, setter dem istand igjen og selger dem videre. De har også startet opp søsterselskapet Recirk i Danmark i 2018.

– Flere samarbeidspartnere ønsker å kjøpe oss. Vi er også blitt kontaktet av et større finansmiljø i Oslo med sikte på å få inn en ekstern eier, men dels ønsker vi ikke å dra inn den typen muskler, og dels har vi ment at verdien på Norsk Ombruk ikke er blitt satt høyt nok, sier Skjelbred til avisen.

Mer fra FinansWatch

Gjensidige med eierskifteforsikring på bil

Forsikringsselskapet følger etter eierskifteforsikring på bolig, og tilbyr nå en pilot til utvalgte bilforhandlere som skal sikre handelen fra forhandler til privatpersoner.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch