Investeringsdirektør mener norske banker vil ha sitt beste kvartal «noensinne»

– Alt går riktig vei, med gode forutsetninger for bankene, sier investeringsdirektør og forvalter Robert Næss til DN.
Investeringsdirektør og forvalter Robert Næss i Nordea Wealth Management tror på et godt trdje kvartal for bankene. | Foto: Nordea
Investeringsdirektør og forvalter Robert Næss i Nordea Wealth Management tror på et godt trdje kvartal for bankene. | Foto: Nordea

De amerikanske bankene og finansinstitusjonene har presentert svært gode resultater i sine kvartalsrapporter for tredje kvartal, deriblant storbanken Goldman Sachs, skriver DN.

Investeringsdirektør og forvalter Robert Næss i Nordea Wealth Management, sier til avisen at det har vært «full klaff på alle områder, med lave tap og gode finansmarkeder».

Til DN sier han at han mener det ligger an til det beste kvartalet noensinne for norske banker, når de kommende uke legger frem sine kvartalsrapporter.

Han viser til at deler av bankenes utlånstap som ble tatt i regnskapene i fjor, er tilbakeført i år.

– Alt går riktig vei, med gode forutsetninger for bankene. Det ligger ikke an til noen negative overraskelser, sier Næss til DN.

Porteføljeforvalter Magnus Vie Sundal i Borea Asset Management sier til avisen at han i hovedsak er enig, men at han mener tredje kvartal kan bli marginalt svakere enn andre kvartal.

Aprila bank: – Beste kvartalet noensinne 

Trygs konsernresultat: Sterkere teknisk resultat til tross for mange værskader

Tryg-sjefen: – Har fortsatt vekstambisjoner 

 

 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også