FinansWatch

Storebrand får Stockman-prisen for sin finansrapportering

Storebrand hentet hjem to av tre Stockmanpriser i årets utdeling.

Konsernsjef Odd Arild Grefstad hentet hjem to Stockman-priser i årets utdeling. | Foto: Kristian Skalland Moen / Storebrand

Finansanalytikerforeningen deler hvert år ut Stockman-prisen til de børsnoterte selskapene som har utmerket seg for sin rapportering og kommunikasjon mot finansmiljøer og aksjonærer, inkludert periodiske regnskapsrapporter.

I årets kåring vant Storebrand både «åpen klasse» og «beste IR-team». Interiørkjeden Kid vant prisen for mindre og mellomstore virksomheter.

Kåringene i Stockman-utdelingen er basert på tilbakemeldinger fra meglerhus og investorer, både institusjonelle og private. Medlemmene i Finansanalytikerforeningen foreslår selv kandidater og besvarer en undersøkelse basert på kriterier satt av Stockman-komiteen.

I år er blant annet ESG-rapportering med i kriteriene, og vinnerne må ha ESG som en integrert del av sin rapportering.

Juryen skriver dette om Storebrand:
«Det er andre gang Storebrand vinner prisen i åpen klasse. I år vinner de i tillegg også prisen for beste IR-team. Virksomheten scorer høyt på miljø, samfunnsansvar, åpen, troverdig og konsistent informasjon til alle markedsaktører og tilgjengelighet på nøkkelpersonell. Storebrand fikk også prisen i klassen for mindre og mellomstore selskaper i 2017».

Ruster seg for å møte en bølge av generasjonsskifter: – Når store verdier skal gå fra en generasjon til den neste er det godt å ha en samtalepartner som kan se ting fra utsiden

Gir klare råd for å unngå finfluensere «som er farlige for pengene dine»

Sparebank 1 SR-Bank øker sin eierandel i Sparebank 1 Forvaltning med 50 prosent : – Vi gjør dette fordi vi har tro på selskapet 

Mer fra FinansWatch

Aprila bank: – Beste kvartalet noensinne

Etter hvert som samfunnet åpner opp igjen ser Aprila bank en stor økning i både utlån og antall etterspørsler. Og de ser ikke for seg at det stopper med det første.

Les også

Trial banner

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger