FinansWatch

Sparebanken 1 Forvaltning lanserer fond under Sparebank 1-merkevaren: – Hovedansvaret for fondene kommer til å ligge i Stavanger

Torsdag morgen offentligjorde Sparebank 1 SR-Bank at de solgte datterselskapet sitt SR-Forvaltning til Sparebank 1 Forvaltning. Administrerende direktør i Sparebank 1 Forvaltning, Ronni Møller Pettersen, forklarer at de nå skal lansere fond under Sparebanken 1-merkevaren basert på SR-bank sine fond.

Administrerende direktør i Sparebank 1 Forvaltning, Ronni Møller Pettersen. | Foto: PR / Sparebank 1 Forvaltning

Sparebank 1 Forvaltning kjøper SR-Forvaltning og skal bruke porteføljen til SR-Forvaltning som base for å lansere egne fond.

– Merkevaren SR-Bank Fondene kommer til å bli erstattet av Sparebank 1-fondene. Det er ikke helt klart hvordan de nye fondene blir, men de kommer til å baseres på de fondene som SR-Forvaltning tilbyr i dag. Det som er klart er at hovedansvaret for fondene kommer til å ligge i Stavanger hos det som i dag er SR-Forvaltning, forklarer administrerende direktør i Sparebank 1 Forvaltning, Ronni Møller Pettersen til FinansWatch.

Les hele artikkelen

Få 21 dagers fri tilgang.
Ingen kredittkort nødvendig.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Aprila bank: – Beste kvartalet noensinne

Etter hvert som samfunnet åpner opp igjen ser Aprila bank en stor økning i både utlån og antall etterspørsler. Og de ser ikke for seg at det stopper med det første.

Les også

Trial banner

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger