FinansWatch

Kredinor blir medlem i UN Global Compact

UN Global Compact leverer bærekraftsmål og rammeverk til medlemsbedriftene og Kredinor blir nå en del av verdens største bedriftsinitiativ for et mer bærekraftig næringsliv.

Bærekraftsansavarlig Edda Flatlandsmo i Kredinor gleder seg over det nye medlemskapet til selskapet. | Foto: NTB/Thomas Brun

Kredinor har blitt tatt opp som medlem i UN Global Compact, som er verdens største bedriftsinitiativ for et mer bærekraftig næringsliv. Da vil Kredinor følge de ti prinsippene for et ansvarlig nærlingsliv som UN Global Compact har satt opp.

Ambisjonen til selskapet er å bli en lederstjerne innen bærekraft og samfunnsansvar i Norge, forteller bærekraftsansvarlig Edda Flatlandsmo i Kredinor.

– Medlemskapet UN Global Compact vil være en hjørnesten i vår strategi og vårt videre arbeid med bærekraft i Kredinor. På den måten sikrer vi at alle klarer å følge med på det vi gjør, sier Flatlandsmo i en pressemelding.

Også UN Global Compact er fornøyd med å få med Kredinor på laget.

– Vi ønsker Kredinor hjertelig velkommen som medlem. Det er bra at Kredinor slutter seg til de ti prinsippene for ansvarlig næringsliv, og ønsker å øke sitt bærekraftsengasjement- og arbeid innad i bedriften, sier Kim N. Gabrielli, administrerende direktør i UN Global Compact Norge.

UN Global Compact består av mer enn 12.000 bedrifter fra 160 land, mens et lokalt Global Compact-nettverk finnes i 70 land.

Mer fra FinansWatch

Tryg inngår forlik i underslagssak

I en underslagssak har Sandberg revisjon, On time regnskap, regnskapskonsulent Johnsgaard og Gjensidige forsikring inngått forlik med Tryg forsikring før saken kom opp i Oslo tingrett.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch