Stor kundevekst for Nordnet - 27.000 nye kunder under 40 år hittil i 2021

I løpet av 2021 er det kommet til 43.045 nye norske kunder til Nordnet, sammenlignet med 16.425 i samme periode i fjor. Det er en økning på hele 162 prosent.
Mads Johannesen er investeringsøkonom i Nordnet. | Foto: Nordnet
Mads Johannesen er investeringsøkonom i Nordnet. | Foto: Nordnet

Hittil i år er det kommet til 43.045 nye norske kunder til Nordnet, sammenlignet med 16.425 i samme periode i fjor. Det er en økning på hele 162 prosent, skriver Dagens Næringsliv.

– Man ser helt klart en fortsettelse på interessen for sparing og investering som for alvor materialiserte seg i 2020. I 2021 har også egen pensjonskonto blitt innført som jeg tror har hjulpet på at flere har tatt et mer aktivt valg for sin sparing, sier Nordnets investeringsøkonom Mads Johannesen.

Av Nordnets totale norske kundetilstrømning i år er 27.077 av dem i aldersgruppen 22–40 år.

– Jeg tror stadig flere unge voksne finner veien til aksjemarkedet av flere grunner. Den ene grunnen er de lave rentene, så skal du finne en reell avkastning blir man nødt til å investere sine penger i aksjemarkedet. En annen grunn er nok at man ser en generelt større interesse for børs og finans enn tidligere, som også er gledelig. Jo tidligere man starter i aksjemarkedet, jo bedre vil man også bli som investor, sier Johannesen.

Nordets Mads Johannessen har sterk tro på sparebankene i krisetider 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også