FinansWatch

Triton hentet 8,3 milliarder til nytt oppkjøpsfond

Investeringsmandatet orienterer seg mot små og mellomstore selskaper, som har en markedsverdi på minst én milliard kroner.

Foto: Colourbox

Triton er i mål med kapitalinnhentingen til Triton Smaller Mid-Cap Fund II. Ifølge Finansavisen har det nye fondet en forvaltningskapital på 815 millioner euro, tilsvarende 8,3 milliarder norske kroner.

– Vi er veldig glade for en så stor etterspørsel fra investorene, sier Per Frankling, ansvarlig for fondets nordiske operasjoner, til Finansavisen.

Triton Smaller Mid-Cap Fund II har et investeringsmandat som orienterer seg utelukkende mot små- og mellomstore selskaper. Målsettingen er å gjøre investeringer på mellom 40 og 100 millioner euro, og i selskaper som har en markedsverdi på én milliard kroner eller mer.

– Det handler om å finne selskaper som passer oss aller best. Vår investeringsfilosofi er eksempelvis å hjelpe til med profesjonalisering og geografisk ekspansjon, og mange selskaper som vil bli skikkelig europeiske vil gjerne jobbe med oss, sier Frankling til Finansavisen.

Mer fra FinansWatch

– Bulder Bank skal alltid vera ein utfordrar

– Vi skal halde på utfordrarposisjonen og vil heile tida søkje etter nye måtar og løyse kundane sine utfordringar på, seier direktør i Bulder Bank, Torvald Kvamme, til FinansWatch.

– Det har vært et sterkt kvartal

Det var en svært fornøyd konsernsjef som la fram kvartalsresultatene til Sparebank 1 SMN i går. – Av sparebankene tror jeg vi topper avkastningstabellen, sa Jan-Frode Janson.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch