FinansWatch

Derfor selges Holbergfondene: – Ønsker en eier som styrker selskapet for fremtiden og videre vekst, men som bevarer identiteten

Styret i Holbergfondene har siden høsten 2020 jobbet med å finne en ny eier, men har samtidig vært opptatt av å finne en partner som bevarer selvstendigheten til forvaltningsselskapet. Adm. direktør Magny Øvrebø mener at salget til Carneo er en milepæl, og åpner muligheten for å selge fondene til utlandet og i Sverige.

Øvrebø understreker at Holberg fortsetter med sin egen investeringsfilosofi og at det ikke blir noen endringer i driften. | Foto: Holberg

– Vi har i styret i Holberg jobbet med dette og tatt et strategisk grep og gått offentlig ut med at vi ønsker en partner fremover. Vi har ønsket en partner som vil bevare et selvstendig Holberg med sin identitet, men samtidig styrke selskapet for fremtiden og videre vekst, sier Magny Øvrebø, administrerende direktør i Holbergfondene, til FinansWatch.

Siden Holberg startet den formelle prosessen høsten 2020 har det vært en arbeidskrevende prosess. Øvrebø sier at de har hatt flere interessenter som kommet med bud, men vil hverken si hvor mange aktuelle kandidater som har vært på banen eller hva salgsprisen til det svenske forvaltningshuset Carneo til slutt ble.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch