FSN Capital har realisert 12 milliarder på 2,5 år

Driftsresultatet for private equity-selskapet FSN Capital falt med ni millioner kroner i 2019.  En økning på 46 prosent i finansinntektene til 53 millioner kroner ga likevel er årsresultat før skatt på 9,3 millioner kroner.
Frode Strand-Nielsen er managing partner i FSn Capital. | Foto: FSN Capital
Frode Strand-Nielsen er managing partner i FSn Capital. | Foto: FSN Capital

Til tross for krangelen med det svenske oppkjøpsfondet Procuritas om hvem som skal stå for regningen i det mislykkede kjøpet av danske Gram Equipment, er det stemningen ganske så god i FSN Capital om dagen.

– Det er måten vi har investert på som er den underliggende grunnen til resultatveksten vi har sett i FSN den seneste tiden, sier adm. direktør Frode Strand-Nielsen i FSN Capital til Finansavisen.

– Vi har holdt oss langt unna selskaper med sykliske trekk, fortsetter han.

Selskapet har i dag eierinteresser i 15 selskapet spredt over seks land, men fondet har brukt de siste årene på å børsnotere og selge mange av sine investeringer og skal har realisert verdier for nærmere 12 milliarder kroner de siste 2,5 årene.

– Måten vi har investert på er basert på våre forventninger til markedet de seneste tre årene. På børsene rundt om i verden har vi forventet en korreksjon, samtidig som vi ventet en konjunkturkorreksjon, sier Stolt-Nielsen til avisen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også