FinansWatch

Odin-forvalter slutter på dagen

Etter 15 år i Odin-fondene slutter investeringsdirektør og forvalter Vegard Søraunet på dagen.

Investeringsdirektør i Odin-fondene, Vegard Søraunet, slutter på dagen. | Foto: Odin PR

Søraunet begynte i Odin som analytiker i 2006 og har vært ansvarlig porteføljeforvalter i flere av ODINs mest populære fond. Siden november 2017 har han kombinert rollen som investeringsdirektør med det å være ansvarlig forvalter av fondene Odin Sverige, Odin Norden og Odin Akjse.

– Jeg vil takke Vegard for hans innsats for Odin, og for et langt, godt og fremgangsrikt samarbeid gjennom nesten 15 år. Han har vært med på å utvikle Odin-modellen, og har satt tydelige spor i et selskap i fremgang. Han etterlater seg en solid forvaltningsorganisasjon, som i løpet av 2020 har vunnet en rekke priser, sier administrerende direktør i Odin, Bjørn Kristiansen i en pressemelding.

Kristiansen overtar rollen som investeringsdirektør, mens forvaltningsansvaret for fondene blir overlatt til nye forvaltere.

Jonathan Schönbäck blir ny forvalter for Odin Sverige. Han forvalter i dag Odin Small Cap. Schönbäck har lang erfaring med å forvalte svenske allcap-fond. Han kom til Odin i 2019 og var da ranket som nummer to av samtlige Sverigeforvaltere.

Odin Norden blir overtatt av Vigdis Almestad. Hun har bred nordisk og internasjonal investeringsbakgrunn og arbeidet lenge med forvaltning etter Odin-modellen. Hun har til sammen mer enn 25 års erfaring som forvalter, og er i dag ansvarlig forvalter for Odin Norge.

Mer fra FinansWatch

Kraftig økning i kortbruk

Ikke engang i den travleste sommerperioden i 2019 har DNB sett tilsvarende kortbruk som de ser nå, melder banken.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch