FinansWatch

Ketil Skorstad misbrukt på falsk Twitter-konto

En Twitter-konto, laget i investor Ketil Skorstads navn, er blitt misbrukt i forsøk på å øke kursen i Arne Fredlys tankrederi Hunter Group.

Foto: AP Photo/Matt Rourke, File

Skorstad er blant de største aksjonærene i Arne Fredlys tankrederi Hunter Group. DN melder at det i en tweet som står i Skorstads profil, og med bilde av ham, fremgår at Skorstad er veldig positiv til aksjen og mener den kan femdoble seg.

I tweeten, som ble sendt klokken 12.00 onsdag denne uken står det: «Øker med 500.000 aksjer i HUNT. Nå 20. største aksjonær, ny beholdning 3 millioner aksjer. Veldig merkelig prising på denne. Lett femdobling».

Avisen skriver videre at det stemmer at Skorstad har kjøpt en halv million aksjer i forrige uke og at han nå har tre millioner Hunter-aksjer som fredag ettermiddag var verdsatt til 10,5 millioner kroner. Men Skorstad opplyser til DN at kontoen er falsk.

– Det er en falsk profil, han har misbrukt meg og mitt navn med hensikt å manipulere markedet. Dette er noe jeg tar jeg tar veldig alvorlig og har derfor politianmeldt det, sier Skorstad til DN.

Ketil Skorstad jobber som uavhengig investor, men har bakgrunn som aksjemegler. Hans private selskap hadde et resultat før skatt på 84 millioner kroner i 2018.

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger