FinansWatch

If merker frekke sommertyver

Forsikringsselskapet If forteller at det er om sommeren de «frekkeste» og «mest spektaulære» tyveriene skjer.

Illustrasjonsfoto. | Foto: If

I en pressemelding skriver forsikringsselskapet If om en rekke meldinger selskapet har fått inn i sommer. If beskriver det som «tyverier du knapt skulle tro var mulig».

For når forsikringskundene er på ferie, ser tyvene sitt snitt til å handle. If drar blant annet frem en hendelse om en parasoll.

«Mens forsikringskunden var bortreist på ferie, så tyver sitt snitt til å rappe en stor og verdifull parasoll som var festet i veggen på boligen med bolter. Hvem som nå sitter i skyggen av hageparasollen til nesten 30.000 kroner, har ikke forsikringsselskapet anelse om», skriver If.

Og det stopper ikke der. Forsikringsselskapet drar frem et par andre eksempler:

«Nylig meldte en annen kunde om et liknende, snodig tyveri: I løpet av natten hadde noen klatret opp på verandaen i andre etasje og stjålet alle hagemøbelputene. Møblene og annet der oppe fikk stå i fred».

«Selvplukk»

Og det går også utover hagen til folk.

– Hver sommer får vi melding om tyverier som er hakket mer spektakulære enn ellers i året. I fjor sommer opplevde en kunde at tyver gravde opp og stjal ti nyplantede frukttrær rett fra bakken utenfor sommerhuset. Det gir begrepet selvplukk et helt annet innhold, sier kommunikasjonssjef Sigmund Clementz i If i meldingen.

Gjensidige selger egne aksjer til ansatte for 15,7 millioner kroner etter godt resultat

Frende: Opplever økning i båtforsikring

Baastad etter rekordkvartal: – Det handler om å ha stålkontroll

Mer fra FinansWatch

Gjensidige med eierskifteforsikring på bil

Forsikringsselskapet følger etter eierskifteforsikring på bolig, og tilbyr nå en pilot til utvalgte bilforhandlere som skal sikre handelen fra forhandler til privatpersoner.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch