FinansWatch

Lederbytte i Insr

Niclas Ward går av og Frode Westvold blir ny administrerende direktør i Insr.

Niclas Ward, som har vært administrerende direktør under avviklingen av forsikringsvirksomheten i Insr, slutter.

Westvold tiltrer med umiddelbar virkning, ifølge Insr.

Niclas Ward, som har vært administrerende direktør under avviklingen av forsikringsvirksomheten i Insr, vil være tilgjengelig for selskapet i en overgangsperiode.

«Nå som Insr ikke lenger er et forsikringsselskap er oppdraget mitt fullført og det er naturlig å overlate rollen som administrerende direktør til Frode Westvold. Det var selvfølgelig ikke en ønsket situasjon Insr havnet i sommeren 2020, men personlig har jeg hatt en veldig spennende og givende tid i Insr og jeg er stolt over at jeg sammen med mange andre har lykkes i den store utfordringen med avvikling av forsikringsvirksomhet.», uttaler Ward ifølge en børsmelding forrige uke.

Styreleder i Insr ASA, Øystein Egebretsen, sier følgende:

«Jeg vil på hele styrets vegne, rette en varm takk til Niclas Ward for det arbeid han gjort som konsernsjef for Insr. Jeg er glad for at selskapet har kommet hit og ser frem til videre samarbeid med Frode Westvold videre».

Insr leverte i slutten av mars tilbake sin forsikringskonsesjon. Selskapet har også endret navn fra Insr Insurence Group, til Insr.

Insr ikke lenger et forsikringsselskap

Insr strykes fra børsen i mai

Insr gjennomfører navneendring


Mer fra FinansWatch

Fotballsupporter vil brenne Sparebank 1-logoen

Sparebank 1 Sørøst-Norge er sponsor for både Odd og Sandefjord, som spiller i Eliteserien i fotball. Nå deler banken ut gratisbilletter til bortesupportere, og hjemmesupporterne gir banken krass kritikk i sosiale medier.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch