FinansWatch

Protector varsler om høy inntektsvekst

Det er en stund til kvartalsresultatene skal legges frem ennå, men forsikringsselskapet varsler allerede nå at det har gått veldig bra.

Henrik Høye er toppsjef i Protector. | Foto: Protector Forsikring

Protector Forsikring melder i en børsmelding at de har hatt en svært god start på året. Omtrent 40 prosent av deres engasjementer har forfall 1. januar hvert år og det betyr at en stor del av inntektene ikke blir rapportert til markedet før i april.

I børsmeldingen skriver selskapet at deres vekst i brutto forfalt premie ved utgangen av fjerde kvartal 2021 var på åtte prosent. Internasjonal vekst bidrar mye, og omregnet i lokal valuta er veksten 14 prosent. Storbritannia er den største bidragsyteren i fjerde kvartal.

Ved årsslutt hadde selskapet en forfalt premie på 5,9 milliarder kroner.

1. januar-forfallet ga også en vekst i brutto forfalt premie på åtte prosent (11 prosent i lokal valuta). Her er det vekst i Skandinavia som er den største driveren.

Fullstendige resultater kommer 3. februar.

Gjensidige: – Skadeomfanget mindre enn fryktet

En tromsøkvinne er dømt til å betale Fremtind 360.000 kroner

2000 skademeldinger etter ekstremværet Gyda 

Mer fra FinansWatch

– Norske Fintechs bør satse internasjonalt

Finansforbundet har kartlagt den økonomiske utviklingen blant norske fintech-selskaper. Konklusjonen er at det er tøft å lykkes som norsk fintech, men at det er betydelig vekst i omsetning for aktørene, og at det er mange som virkelig satser.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch