FinansWatch

Söderberg & Partners kjøper konkurrent på Vestlandet

Gjennom datterselskapet S&P Bergen kjøper forsikringsmegleren nok en konkurrent vest i landet.

Arkivbilde. S&P Bergen kjøper CR Forsikringsmegling. | Foto: Marianne Løvland / NTB

S&P Bergen, en del av Söderberg & Partners, kjøper 100 prosent av aksjene i CR Forsikringsmegling. Det melder Söderberg & Partners i en pressemelding.

Oppkjøpet er ifølge selskapet det tredje oppkjøpet i Bergensregionen de siste 13 månedene.

CR Forsikringsmegling hadde i 2020 en omsetning på 7,5 millioner kroner og har tre medarbeidere. Virksomheten er spesialisert mot maritim forretning.

– Med dette oppkjøpet får vi kompetanse bl.a. mot sjømatnæringen med allerede etablerte relasjoner. Samtidig vil vi ha et samarbeid med CR Nordic på kunder hvor de har marin forretning, og vi i Söderberg & Partners supplerer på den landbaserte forretningen, sier daglig leder Svein Erik Sommer i S&P Bergen i pressemeldingen.

Vestlandet først

Söderberg & Partners har vært tydelige på at de vil vokse i Norge og på at Vestlandet er stedet å starte.

– Oppkjøpet er nok et steg i Söderberg & Partners' vekststrategi, hvor vi ønsker å utvide vår rådgivningsvirksomhet til alle regioner i Norge, sier Agnar Nordeidet, COO i Söderberg & Partners. - Bergensregionen er den regionen i Norge som vokser raskest innenfor finans, og vi ønsker å ha en solid posisjon i dette markedet. Vi ønsker å tilby vårt brede produkt- og tjenestespekter med personlig rådgivning der kundene befinner seg. I 2022 ser vi på etablering i ytterligere flere byer på Vestlandet.

Kjøpte Nordeuropa forsikring Norge: – Skal bli en aktør som er annerledes

Rapport: 20 prosent økning i antallet ansatte som jobber med finans i Bergen

Howden forsikringsmegling kjøper konkurrent

Mer fra FinansWatch

Vil refinansiere gjeld med stabil krypto

Fintech-selskapet Horde har initiert tjenesten Bustad, som gjør at gjeldstyngede huseiere kan selge ut deler av huset sitt for å betale ned på lån. Boligkjøpene finansieres av stablecoinen Bustad coin.

Disse bankene hever renten tirsdag

Etter at Norges Bank hevet styringsrenten med 0,5 prosentpoeng forrige uke har flere av Norges banker bestemt seg for å heve sine rentesatser.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch