FinansWatch får nytt søstermedie i Tyskland

Watch Medier, selskapet som eier FinansWatch, har kjøpt den ledende bransjeavisen for forsikring i Tyskland.
Watch Medier kjøper tyske Versicherungsmonitor. | Foto: Versicherungsmonitor
Watch Medier kjøper tyske Versicherungsmonitor. | Foto: Versicherungsmonitor

Watch Medier, som står bak FinansWatch, EiendomsWatch og AdvokatWatch i Norge har kjøpt Versicherungsmonitor, den ledende bransjeavisen om forsikringsbransjen i Tyskland.

Versicherungsmonitor blir mediehusets andre nettavis i Tyskland.

Watch Medier overtar 70 prosent av aksjene i Versicherungsmonitor fra gründer Herbert Fromme som fremdeles vil sitte på de resterende 30 prosent. Fromme fortsetter også som sjefredaktør og administrerende direktør for mediet.

– Vi er imponert av hva Herbert Fromme og hans redaksjon har skapt basert på uavhengig og kompromissløs journalistikk. Vi er stolte av å kunne bidra til den fortsatte utviklingen av Versicherungsmonitor til fordel for både nye og eksisterende lesere, sier Anders Heering, administrerende direktør og ansvarlig redaktør i Watch Medier.

Redaksjonen i Versicherungsmonitor består av 15 medarbeidere og er basert i Köln.

– Watch Media er skapt med bakgrunn i en organisk vekststrategi og det vil fortsatt være utgangspunktet vårt. Men når de riktig oppkjøpsmulighetene dukker opp vil vi ikke nøle med å slå til. Versicherungsmonitor er en slik mulighet, sier Heering.

Herbert Fromme. | Foto: Watch Media
Herbert Fromme. | Foto: Watch Media
 

Største næringslivsredaksjon

Watch Medier har siden starten for 11 år siden vokst til å bli den største næringslivsredaksjonen i Danmark med omtrent 110 redaksjonelle medarbeidere fordelt på 15 redaksjoner og bransjeaviser.

I Norge står Watch Medier bak FinansWatch, EiendomsWatch og AdvokatWatch. Sistnevnte ble lansert denne uken. I Tyskland finnes allerede FinanzBusiness, et søstermedie til FinansWatch i Norge og Danmark.

– Watch Medier ekspanderer kraftig både i Danmark og internasjonalt. Avtalen betyr at Versicherungsmonitor også fremover vil få den beste dekningen av forsikringsbransjen i Tyskland, samtidig som vi får mulighet til å investere i videre utvikling av mediet vårt. Jeg er veldig glad for å bli en del av dette, sier Herbert Fromme.

 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også