FinansWatch

If og Frende kniver i teten på reiseforsikring

If og Europeiske kom best ut av de ti forsikringsselskapene som ble vurdert i Norsk Familieøkonomis undersøkelse av reiseforsikring, basert på priser og vilkår.

VANT FORBRUKERTEST: Andreas Handeland og Hilde Øverby i If og Europeiske Reiseforsikring er fornøyde med å bli tildelt terningkast 6 for tredje gang på rad i Norsk Familieøkonomis reiseforsikringstest. | Foto: Europeiske

– Sammenlignet med øvrige selskaper, og isolert sett basert på forholdet mellom pris og vilkår, vurderes Europeiske Helår Super som årets vinner også i år, sier Norsk Familieøkonomi om forsikringsløsningen.

Sammen med Frende Forsikring er If/Europeiske den eneste reiseforsikringen som får terningkast seks i forbrukertesten.

– Europeiske og Frende kniver helt i tet i år også, og på lik linje med Europeiske har Frende også vist vilje til å tilpasse seg omstendighetene og kundenes behov det siste året, skriver Norsk Familieøkonomi i testen.

Dette er for øvrig tredje gang på rad If og Europeiske får terningkast seks i testen.

– Vi er veldig fornøyd med å på ny bli kåret til best i test. Våre kunder kan være sikre på at de har med seg den beste reiseforsikringen i bagasjen på reise både i Norge og utlandet, sier Hilde Øverby i en pressemelding fra If. Hun er produktsjef i Europeiske Reiseforsikring, som er en del av If.

Nytt i år er at If og Europeiske, som eneste selskap, inkluderer dekning av egenandel for bildelingstjenester, motorsykkel, bobil og tilhørende nøkler under dekning for leiebil. Dette dekkes for øvrig uten sumbegrensning. Det er også kommet til en dekning for tapt leieavtale hvis du kommer for sent til leiebilfirma.

– Vi jobber hele tiden med å bli bedre og tilpasse oss de behovene kundene våre har når de er ute og reiser, sier kommunikasjonsdirektør Andreas Handeland i If og Europeiske.

Professor: – Forsikringsselskapene har ikke nå fått en absolutt rett til å pålegge operasjon

Protector vant i Høyesterett: – Hadde vi tapt ville ingen gitt pilotene forsikring

Finanstilsynet: – Klimaendringene kan påføre finansforetakene tap 

Mer fra FinansWatch

– Norske Fintechs bør satse internasjonalt

Finansforbundet har kartlagt den økonomiske utviklingen blant norske fintech-selskaper. Konklusjonen er at det er tøft å lykkes som norsk fintech, men at det er betydelig vekst i omsetning for aktørene, og at det er mange som virkelig satser.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch