FinansWatch

Gjensidige avviser kritikken fra Virke: – Vi føler oss ikke truffet

Gjensidige avviser kritikken fra Virke, og ber om forståelse for at det ikke alltid er mulig å få med alle nyanser i enhver sammenheng.

Christian H. Haraldsen i Gjensidige sier selskapet ikke føler seg truffet av kritikken fra Virke om unyansert kommunikasjon om reiseforsikring. | Foto: Magnus Eidem, Gjensidige (innfelt)

Nylig publiserte FinansWatch en artikkel der Virke gikk ut mot forsikringsselskapene, som de mener gi unyanserte reiseråd. Virke mener at det er utydelig om reiseforsikringen dekker pakkereiser eller direkte bestilte reiser.  Dette kjenner ikke Gjensidige seg igjen i.

– Vi føler oss ikke truffet. Vi har først og fremst opplyst om hva reiseforsikringen dekker og hva den ikke dekker. I noen sammenhenger har vi mer generelt rådet folk til å være forsiktig med å kjøpe utenlandsreiser. Dette handler ikke bare om økonomi, men også om usikkerheten knyttet til endringer i reiseråd og usikkerhet med hensyn til hva slags helsehjelp man kan få når man er på reise i utlandet, sier Christian H. Haraldsen, kommunikasjonssjef i Gjensidige til FinansWatch.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Danske Bank anket bedrageri-dom

Danske Bank i Norge ble i februar idømt å betale over 30 millioner kroner til et energiselskap etter at selskapet ble utsatt for direktørsvindel.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch