FinansWatch

Forsikring

Konsernsjefen i Gjensidige: – Veldig solid resultat i andre kvartal

Økte premieinntekter og reduserte erstatningskostnader bidro til at Gjensidige har et resultat før skatt på 2,3 milliarder kroner. Ifølge konsernsjef Helge Leiro Baastad går forretningen i Norge «veldig bra», mens det er «god fremgang» i Danmark, og «ikke tilfredsstillende» lønnsomhet i Sverige og Baltikum.

Tryg vil balansere ønsket om attraktivitet og slagkraft

– Skal vi ha kraft bak innovasjon og utvikling kan vi ikke ha alle på hjemmekontor hele tiden, sier landssjef Espen Opedal i Tryg Norge til FinansWatch. Fra 1. september skal de ansatte tilbake på kontoret. Bedriftens behov er styrende, samtidig som de ser det som et konkurransefortrinn å tilrettelegge arbeidsplassen i tråd med de ansattes ønsker, forklarer Opedal.

Vurderer kutt i skadeutbetaling for el-sparkesykkel

Fremtind vurderer nå å korte ned skadeutbetalingen til en kunde som skadet seg på el-sparkesykkel, etter å ha drukket store mengder alkohol. Nå følger selskapet tett med på utviklingen av skadesituasjonene.

Trange parkeringsplasser koster dyrt

I 1990 var gjennomsnittsbilen 1,68 meter bred fra dørhåndtak til dørhåndtak. I dag er bilene i snitt over 1,80 meter brede. Parkeringslukene har derimot ikke blitt vesentlig større.

Tryg Norge har ingen hast med å bli markedsleder

Forsikringsselskaper i Norge tjener penger på sommeren, ifølge landssjef Espen Opedal i Tryg Norge. Derfor er han glad for et godt resultat for andre kvartal. Selskapet er avhengig av gode partnerskap for å få ønsket vekst.

Trial banner

Siste Nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger