To fintech-organisasjoner slår seg sammen

Norsk Crowdfunding Forening og Fintech Norway slår seg sammen.
Styreleder Alf Gunnar Andersen i Fintech Norway. | Foto: Veronika Stuksrud
Styreleder Alf Gunnar Andersen i Fintech Norway. | Foto: Veronika Stuksrud
av SYNNØVE PRYTZ BERSET

De to største bransjeorganisasjonene innen finansiell teknologi i Norge fusjonerer idag og tar navnet Fintech Norway, skriver E24.

– Med nye forretningsmodeller som inkluderer elementer fra hele fintech spekteret innebærer sammenslåingen både en forenkling og et sterkere miljø rundt felles problemstillinger både i Norge og internasjonalt, sier Linn Ringvoll, avtroppende styreleder i Norsk Crowdfunding Forening til E24. 

Ifølge Ringvoll har medlemmene slitt med reguleringer som ikke holder tritt med den teknologiske utviklingen, samtidig som det oppstår nye forretningsmodeller som tilsynsmyndighetene ikke alltid vet hvordan de skal håndtere. 

Styreleder Alf Gunnar Andersen i Fintech Norway sier det er nødvendig med et samlet løft fra bransjen for å sikre nødvendig opplæring, og for å sørge for at nye reguleringer fremmer fremfor å hemme bedriftene som skal skape arbeidsplasser og finansielle tjenester.

– Ved å forene krefter kan vi bedre betjene våre medlemmer og utnytte verdien av vår samlede ekspertise og ressurser til å drive veksten i bransjen fremover. Dette er et avgjørende øyeblikk for norsk fintech, og vi gleder oss til å legge ut på denne reisen sammen mot en mer fremgangsrik fremtid for bransjen og økosystemet i Norge, sier Andersen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også