FinansWatch

Nystartet kryptoselskap verdsatt til 100 millioner

Fintech-selskapet Presail vekker interesse blant investorer. Fem måneder etter etableringen er de verdsatt til 100 millioner kroner.

Presails gründere. Fra venstre: Milad Mirshahi, Sebastian Almnes, Tomas Veiden & Hamza Nebolsi. | Foto: Presail

Fintech-selskapet Presail utvikler en plattformløsning som lar profesjonelle investorer holde oversikt over sine investeringer i kryptovaluta.

Selskapet er bare fem måneder gammelt, men er allerede verdsatt til 100 millioner kroner, skriver Finansavisen. Nylig hentet selskapet 14 millioner kroner i fersk kapital.

– Vi gjør det absolutt bra og har vært lønnsomme siden vi tok inn investorene. I februar, fem måneder etter at vi startet selskapet, omsatte vi for 72.000 dollar og snart har vi fasilitert investeringer for én milliard kroner, sier gründer Sebastian Almnes til Finansavisen.

Presails plattform henvender seg mot fremtidsrettede investorer som er ute etter prosjekter som involverer Web 3.0 og det såkalte metaverset.

– Foreløpig henvender vi oss til et lite segment, men vi har en bredere visjon om å ta selskapet fra en plattform der investorene har oversikt over investeringene til å lage en applikasjon der privatpersoner kan finne prosjekter de er interessert i, sier Almnes.

Huddlestock-direktøren: – Ser frem til å bli en fullverdig investeringsbank

DNB-teknolog: Bankbransjen vil flytte inn i «metaverset»

Ny sjef i Kredinor: Vil ikke lenger ha «skyldnere»

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch