Nets utvider kundekontrakt som dekker 14 land

Interiørkjeden Jysk vil skal bruke Nets' betalingsløsninger i Europa.
Illustrasjonsbilde. Nets har utvidet avtalen med Jysk til å gjelde 14 land i Europa. | Foto: Nets PR
Illustrasjonsbilde. Nets har utvidet avtalen med Jysk til å gjelde 14 land i Europa. | Foto: Nets PR

Nets, som en del av det italienske konsernet Nexi, har inngått en avtale med interiørkjeden Jysk om å levere fremtidige betalingsløsninger i ytterligere fem land, Østerrike, Tyskland, Sveits, Frankrike og Italia.

Det betyr at avtalen vil dekke 14 land totalt i Europa. Jysk åpner 150 butikker per år i ulike markeder, med ulike betalingsvaner. Avtalen med Nets skal sikre at kunder i alle land kan betale på den måten de selv foretrekker.

– For oss er det viktig at kundene våre har muligheten til å bruke den betalingsløsningen de foretrekker. Derfor har vi kikket etter en leverandør som gjør oss i stand til at motta betaling av både internasjonale kort, og lokale betalingskort som for eksempel BankAxept. Nets kan understøtte behovet vårt i en rekke europeiske land, og vi ser frem til å kunne få gavn av de synergier det kan gi å ha en samlet leverandør til å formidle betalingene våre i 14 land, sier Preben Bonde Larsen, Payment Solutions Manager i JYSK i en pressemelding.

Nets sier fusjonen med italienske Nexi er en døråpner for slike avtaler.

– Denne avtalen er et uttrykk for at vi med våres sterke, lokale tilstedeværelse, og nå utvidede geografiske rekkevidde, er i stand til å understøtte internasjonale kunder med samlede løsninger på tvers av konsernet. Vi ser frem til, sammen med våres italienske kollegaer i Nexi, å kunne understøtte JYSKs videre ekspansjon i Europa, sier Robert Hoffmann, CEO for Nets Merchant Services.

BI-forsker om fintech-gründere: – Selskapene må forstå forretningsmodellen sin

Rapport: Norske fintech-selskap sliter med å vokse

Europeiske banker tror det vil ta et tiår å få Open Banking på plass 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også