FinansWatch

Lindorff tar i bruk norsk kredittstyringsverktøy

Den norske fintech-oppstarten Axeptia får inkassogigant på kundelisten.

Arkivbilde. Lindorffs hovedkontor.

Inkassoselskapet Lindorff har inngått en avtale med det norske fintech-selskapet Axeptia om å ta i bruk Axpetias kredittstyringsverktøy. Løsningen lar Lindorffs kunder få opp relevant informasjon om oppdatert kredittrisiko for enkeltkunder og regioner, enten integrert i egne ERP-systemer eller pålogget hos Lindorff.

– Sammen med Axeptia leverer vi en totaloversikt over kredittrisikoen til en virksomhet. Kundene våre får et fullt overblikk over fakturaene de har utstedt, i tillegg til muligheten for oppfølging og kontroll av forfalte fakturaer. Dette styrker deres evne til å forbedre deres kontantstrøm, sier Christian Bjølgerud, kommersiell direktør i Lindorff i en pressemelding.

Å få et oppdatert kredittrisikobiled i sanntid håper Axeptia vil øke kundetilfredsheten.

– Ved å kombinere Lindorffs sterke kompetanse og unike analysedata med Axeptias digitale verktøy får kunden en helhetlig løsning for proaktiv kredittstyring på hele sin portefølje. Vi er allerede i gang med å levere løsningen til kunder i Norge og opplever interesse fra enda flere. Det er åpenbart med på å dekke et behov i markedet, sier Stian Bølskog Davidsen, driftsdirektør i Axeptia.

For gründerselskapet Axeptia er denne avtalen en milepæl. De har tidlgere meldt om en lignende avtale med Danske Bank på konsernnivå.

DNB mener hvitvaskreglene gjør det umulig å akseptere kryptogevinst som betaling

Huddlestock ruster opp organisasjonen 

PSD2-fristen nærmer seg - Finanstilsynet vil ikke kommentere mulige sanksjoner mot bankene 

Mer fra FinansWatch

Fotballsupporter vil brenne Sparebank 1-logoen

Sparebank 1 Sørøst-Norge er sponsor for både Odd og Sandefjord, som spiller i Eliteserien i fotball. Nå deler banken ut gratisbilletter til bortesupportere, og hjemmesupporterne gir banken krass kritikk i sosiale medier.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch