FinansWatch

Vipps inngår avtale med Nets for å løfte mobilbetalinger i butikkene

Nets skal fra i høst tilby Vipps-betaling med QR-koder i betalingsterminalene. – Nets gir oss en enorm distribusjon og betydelig større Vipps-tilgjengelighet i landets butikker, sier Vipps-sjef Rune Garborg, til FinansWatch.

Foto: Vipps

Nets har inngått avtale med Vipps om å tilby Vipps-betaling med QR-koder i betalingsterminalene, får FinansWatch opplyst. Tjenesten vil være tilgjengelig fra høsten 2021 for kundene i varehandelen.

– Dette betyr at del aller fleste kan bruke Vipps til å betale overalt, nå også i enda flere fysiske butikker. Utbredelse av løsningen er utrolig viktig for at nye vaner skal bygges innen betaling. Vi tror det er viktig å være tilgjengelig i alle betalingssituasjoner, da brukerne ikke ønsker å ha flere ulike apper de bruker til betaling, sier administrende direktør i Vipps Rune Garborg, til FinansWatch.

Les hele artikkelen

Få 21 dagers fri tilgang.
Ingen kredittkort nødvendig.

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Runa Opdal Kerr: – For finansnæringen som helhet går det sakte

Finans Norge er en av eierne av Kvinner i Finans Charter som har som mål å få opp andelen kvinnelige ledere i finansnæringen. – Vi må tørre å sette hårete mål, jobbe systematisk og ikke minst vise i praksis at resultatene er så viktige at de belønnes, sier arbeidslivsdirektør Runa Opdal Kerr i Finans Norge.

Nytt utvalg går gjennom hele skattesystemet

Norge mot 2025-utvalget anbefalte å sette ned et eget utvalg for en helhetlig gjennomgang av skattesystemet. Regjeringen har nå bedt professor Ragnar Torvik lede dette arbeidet.

Les også

Siste Nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger