FinansWatch

Profilerte investorer forlater Harmonychain

Harmonychain var på full fart mot en børsnotering med kjente investorer på laget. Nå takker flere av dem for seg etter at børsnoteringen ble satt på hold.

Arkivbilde. Harmonychain mister profilerte investorer. | Foto: Harmonychain

Kryptoselskapet Harmonychain utvikler en databrikke som skal la dem utvinne kryptovalutaene Dogecoing og Litecoin mellom tre hundre og fem hundre prosent raskere enn hva som er mulig i dag. Med en sterk oppside og børsnotering i kikkerten fikk selskapet flere profilerte investorer med, deriblant Arne Fredly, Bjørn Dæhlie, Eigil Stray Spetalen og hedgefondforvalteren Ole Andreas Halvorsen.

For et par uker siden kom imidlertid meldingen om at Harmonychains børsnotering var satt på hold. Oslo Børs ba dem om flere opplysninger, noe selskapet sa de ikke kunne oppgi uten å avsløre forretningshemmeligheter. Harmonychain har likevel blitt omsatt på markedsplassen Euronext NOTC, en markedsplass for unoterte aksjer.

melder DN at samtlige av de profilerte aksjonærene har solgt seg helt ut, eller nesten helt ut av selskapet. Det, i kombinasjon med nyheten om utsatt eller avlyst børsnotering, har fått aksjekursen til å synke med 10 prosent den siste tiden.

Ingen av aksjonærene har ønsket å kommentere saken til DN.

Børnotering av kryptoselskap stoppet

Nets advarer mot svindelforsøk 

300.000 nordmenn eier kryptovaluta 

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch