FinansWatch

Norsk fintech-selskap får ny partner

Zwipe og Liveo Research har inngått et samarbeid om å forbedre biometriske betalingskort. – Ved å jobbe sammen kan vi styrke posisjonen vår videre, sier konsernsjef André Løvestam.

Zwipe er et norsk teknologisselskap som utvikler biometriske autentiseringsløsninger for betalingskort og bærbare enheter. | Foto: Zwipe

Zwipe er et norsk teknologisselskap som utvikler biometriske autentiseringsløsninger for betalingskort og bærbare enheter, først og fremst fingeravtrykkslesere integrert i betalingskortet.

Tirsdag opplyser selskapet at det har inngått et partnerskap med Liveo Research, som er en stor tilbyder av PVC-materialer til noen av verdens største kortprodusenter.

Selskapene skal tilby en høyoptimalisert rute til effektiv og skalerbar produksjon av biometriske betalingskort. Dette er ifølge Zwipe nøkkelen til å støtte den pågående industrialiseringen av Zwipe Pay familie av produkter.

– Liveo Research er en sterk interessent og samarbeidet vil kunne ytterligere styrke verdiproposisjonen til smartkortprodusenter, sier André Løvestam, konsernsjef i Zwipe, ifølge en melding.

Emballasje

Liveo Research er en global produsent av ubøyelige emballasjeløsninger med fokus på farmasøytiske emballasjeannovasjoner, spesialfilmer og kortløsninger. De har rundt 1.100 ansatte og genererer inntekter på 350 millioner euro årlig.

Zwipe har det siste året slitt med forsinkelser og forstyrrelser, men også i juni kom det en gladnyhet fra selskapet. Da hadde de utvidet sasmarbeidet med Hongkong-selskapet Toppan Forms Card Technologies Limited, TFCT, som er en smartkortprodusent autorisert av blant annet Visa, Mastercard og American Express.

Revolut henter kapital - skal utvikle appbasert bank

DNB: – Bankene har akselerert arbeidet så mye at de begynner å bli en reell fintech-konkurrent til seg selv  

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch