Boost.ai henter krisemillioner

Korona-krisen gjør at chatbot-selskapet Boost.ai henter inn flere millioner i en «mellomrunde» Det bekrefter gründer Lars Ropeid Selsås overfor Shifter.
Gründer i Boost.ai Lars Ropeid Selsås henter inn mye penger. | Foto: Boost.ai
Gründer i Boost.ai Lars Ropeid Selsås henter inn mye penger. | Foto: Boost.ai

Boost.ai lager automatiserte rådgivningstjenester og står blant annet bak DNBs chatrobot. Selskapet inngår i porteføljen til Finstart Nordic, innovasjonarmen til til Sparebank 1 SR-Bank. I begynnelsen av mai ble selskapet plukket frem av den nye Finstart Nordic-sjefen Vidar Aksland som et eksempel på en selskap som hatt stått imot krisen bra.

– Et av våre selskaper, Boost.ai, har hatt en veldig fin utvikling. De har klart å tilpasse sin digitale assistent til å håndtere en del koronaspørsmål. Så de har klart å drive godt i en krisetid, sier Askland til FinansWatch.

Det synes imidlertid ikke å ha vært nok. Ifølge Shifter er det  venturefondet Alliance Ventures som følger opp en investering på 40 millioner kroner fra 2018.

– Dette er en liten mellomrunde som gir lite utvanning. Corona kom og verden gikk til helvete. Ingen visste når man kunne hente penger igjen. Vi var villig til å gå litt ned på «valuation» for å sikre «runway», sier Selsås til Shfiter.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå


Les også