FinansWatch

Fintech

Anne Marte Ring er nyansatt i Vipps

Ring skal jobbe med markedsføring mot bedriftsmarkedet i Vipps. – Anne Marte er et funn! Hun har tatt arbeidet med digitale leads i B2B-segmentet til et nytt nivå i Ardoq og kommer til å vasse i muligheter i Vipps, sier Leder for mennesker og merkevare i Vipps, Even Westerveld

Eedenbull signerer avtale med australsk storbank

Avtalen er verdt 60 millioner kroner over avtaleperioden på fem år. – National Australia Bank er en betydelig aktør og kjent for sin innovasjonsevne, sier administrerende direktør i Eedenbull, Nicki Bisgaard.

Horde jakter mellom 20 og 50 millioner kroner

Horde AS hentet inn 12,4 millioner kroner i 2020, og satte ny Norges rekord i crowd funding. I år er de på jakt etter mellom 20 og 50 millioner kroner, for å kunne ekspandere internasjonalt.

Dette kjennetegnet finansbransjen i 2020

Bratte opp- og nedturer, tapsavsetninger, fusjoner, nedlagte filialer og fjerning av minibanker ble hett stoff i 2020. I tillegg har nye EU-direktiver fortsatt å endre bransjen og de som jobber i den.

Huddlestock-sjefen: En viktig bransjevalidering av teknologien vår

Huddlestock har satset knallhardt mot den tyske finanssektoren, hvor avtalen med BNP Paribas har vært den store rosinen i pølsa. Etter koronaforisnkelser går de endelig live med markedsplattformen i januar. Det er en stor milepæl for Huddlestock å få dette på plass og dermed komme i gang med kommersiell bruk av teknologien vår, sier konsernsjef John E. Skajem til FinansWatch.

IDEX Biometrics med ny milepæl

IDEX Biometrics har sammen med Goldpac oppnådd CUP-sertifisering for sitt biometriske betalingskort, som bruker IDEX fingeravtrykksensorer og biometriske løsninger.

finanswatch no desktop trial banner.jpg

Siste Nytt

Stillinger

Se flere

Se flere