FinansWatch

Sparebanken Sør gir millioner til kystopplevelser

Banken gir 3,5 millioner kroner til et prosjekt som skal gjøre kysten mellom Lindesnes og Holmestrand mer attraktiv.

Roy Møll, banksjef for Sparebanken Sør i Mandal.

Lindesnes avis skriver at Sparebanken Sør gir 3,5 millioner kroner til Den Norske Turistforening Sør. Det gjør banken for at kystlinjen mellom Lindesnes og Holmestrand, på mer enn 400 kilometer, skal bli mer tilgjengelig og attraktiv for folk som ønsker å ferdes i området.

– Det er en glede for banken å gi bidrag til opplevelser og folkehelse, sier banksjef Roy Møll i Sparebanken Sør Mandal, til lokalavisen.

Prosjektet Sparebanken Sør gir penger til har fått navnet «Connecting the dots». Målet for prosjektet er å lage et sammenhengende rutenett som gjør alle tur- og naturopplevelser mellom Holmestrand og Lindesnes tilgjengelig.

– Turistforeningen har hatt mye fokus på fjell. Med pengene fra Sparebanken Sør kan vi nå ansette en prosjektleder som kan jobbe fulltid med å vektlegge turopplevelser langs kysten. Vi kommer også til å bruke en del penger på å oppgradere stier, gjøre flere steder tilgjengelig for rullestolbrukere, og kanskje også restaurere gamle bygninger langs strekningen som kan brukes til sosiale treff, sier daglig leder Bjørn Andersen-Steinsland i Den Norske Turistforening Sør.

Etablerer finanshus i Lyngdal

Banksjef: Svindelpenger ender ofte opp i kryptovaluta

Instabank saksøker Lunar etter feilet oppkjøp

Mer fra FinansWatch

Skal rekruttere unge talenter til finansbransjen

– Vi ønsker å være den naturlige samarbeidspartneren når selskaper i finanssektoren skal se etter sitt neste talent. Det er attraktivt med et selskap som spesialiserer seg på «talent search» innenfor finanssektoren, ikke bare «den eldre garde», sier fersk leder Fanny Harg i Finanstalenter AS.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch