FinansWatch

I dag lanserer Nordnet boliglån for de rikeste

Nordnets boliglån i det norske markedet lanseres fredag. Lånet retter seg mot private banking- og formuende kunder hos Nordnet, som skal få «den beste renten».

Landssjef Anders Skar i Nordnet Norge. | Foto: Nordnet AB

Nordnets boliglån for kunder med 10 millioner kroner i sparekapital hos Nordnet, lanseres fredag.

– Vi ønsker å tilby Norges billigste boliglån for de mest fomuende kundene i markedet. Renten på lånet bestemmes av kundens formue, og prinsippet er enkelt; jo mer sparekapital du har hos Nordnet, desto lavere rente får du på lånet, sier landssjef Anders Skar i Nordnet Norge.

Lånet skal tilbys kunder som låner inntil 60 prosent av boligens verdi, og i første omgang kan kunder kun flytte eksisterende boliglån fra andre banker, ikke ta opp nye lån. Minste lånebeløp vil være 1 million kroner.

Basisrenten for kunder som ikke har penger plassert i Nordnets plattform er på 4,24 prosent (økes til 4,74 prosent den 11. november). Kunder i Nordnet som har aksjer, fond eller pensjonssparing hos Nordnet på mellom 2,5 og 5 millioner kroner får en rente på 2,99 prosent (3,49 prosent fra 11. november). De med mellom 5 og 10 millioner kroner får en rente på 2,79 prosent (3,29 prosent), og de med over 10 millioner kroner i samlet sparekapital på tvers av sine Nordnet-kontoer får den beste renten på 2,49 prosent (2,99 prosent).

Nordnet og Kraft Finans med private banking-satsing

Nordnet lanserer «passiv» fondssparing

Skar om å forby returprovisjoner: – Et okay forslag

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch