FinansWatch

Nordea inngår samarbeid med Econa

Nordea skal tilby Econas 28.000 medlemmer en ferdigforhandlet avtale. Det betyr at Econa forlater Akademikerne pluss og avtalen med Danske Bank.

Nordea med ny atale sammen med Econa. | Foto: PR/Nordea

Nordea og Econa inngår samarbeid, der partene nå er enige om en ny avtale, der Econas 28.000 medlemmer får tilgang til en ferdig forhandlet bankavtale hos Nordea. Det skriver banken i en pressemelding.

Avtalen trer i kraft 1. januar 2023 og strekker seg i førsteomgang over fire år.

– Vi er stolte over at Econa har valgt Nordea som sin samarbeidspartner. Vi ser frem til å ønske medlemmene velkommen 1. januar, og kan love at vi skal levere gode kundeopplevelser, sier Randi Marjamaa, leder av privatmarkedet i Nordea Norge.

Econa er en interesse- og arbeidstakerorganisasjon for siviløkonomer og masterutdannede innen økonomisk-administrative fag.

– Nordea har en profil som passer Econa godt. Vi er begge opptatt av å vokse, samtidig som vi skal yte god service til eksisterende medlemmer og kunder. Vi gleder oss til å utvikle nye gode løsninger og tilbud for våre medlemmer sammen med Nordea, sier administrerende direktør Nina Riibe i Econa.

Det betyr at Econa forlater bankavtalen som Akameikerne pluss signerte med Danske Bank.

Nordea selger seg ut av gruveselskapet Nordic Mining

Nordea: Ansatte motiveres av forbedret Epsi-score

Flere bankkunder ber om avdragsfrihet på lån

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch