FinansWatch

Resurs Bank lanserer lån med sikkerhet i bolig

Den svenske nisjebanken, som operer i hele Norden, Resurs Bank lanserer nå lån med sikkerhet i bolig i det norske markedet.

Administrerende direktør Nils Carlsson i Resurs Bank.

Resurs Bank lanserer nå et nytt kredittilbud der boligen stilles som sikkerhet. Kunder kan ta opp inntil 1,5 millioner i lån. Banken skriver i pressemeldingen at mange er interesserte i å kunne stille boligen som sikkerhet, spesielt i forbindelse med refinansiering av usikret gjeld.

– Dette er en milepæl for Resurs, og kundene våre får gode muligheter til for eksempel å samle lånene sine med boligen som sikkerhet og dermed redusere månedlige kostnader. Samtidig får de en samlet og bedre oversikt, sier kommersiell direktør for nordiske lån Alexander Burman i Resurs Bank.

Tilbudet på lån opptil 1,5 millioner kroner vil gjelde for kunder over 23 år som eier bolig, og som ikke har betalingsanmerkninger eller tilsvarende.

Resurs Bank skriver at lånetilbudet kun gjelder for den norske delen av Resurs sin nordiske virksomhet.

Nisjebank med utlånsvekst

Lendo kjøper banksammenligningstjeneste: – Ingen konkrete planer om å flytte tjenesten til Norge

Resurs Bank gir lavere marginer i Norge deler av skylden for inntektssvikt

Mer fra FinansWatch

Sparebanken Vest vil vekse i bedriftsmarknaden

Banken meiner Vestlandet vil bli vinnaren i framtidas lågutsleppssamfunn og ser eit stort vekstpotensiale innafor viktige næringar som sjømat, fornybar, maritim, samt prosessindustrien.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch