FinansWatch

Endring i ledelsen hos Sparebanken Narvik

Administrerende direktør Elling Berntsen har varslet at han går av med pensjon i løpet av 2023. Nå er det klart hvem som tar over lederrollen.

Administrerende direktør Elling Berntsen i Sparebanken Narvik går av med pensjon i 2023. | Foto: Sparebanken Narvik

Administrerende direktør Elling Berntsen (64) har varslet styret i banken om at han i løpet av 2023 ønsker å gå av med pensjon. Han har ved fratredelsen jobbet i Sparebanken Narvik i 39 år.

Dermed har banken ansatt Paul Carsten Holst som ny administrerende direktør med virkning 1.1.2023. Berntsen vil dermed inneha stillingen som administrerende direktør frem til 31.12.2022, før Holst tar over. Berntsen vil være tilknyttet banken frem til 31.05.2023.

Holst innehar i dag stillingen som assisterende banksjef og finansdirektør i Sparebanken Narvik. Han er utdannet siviløkonom og har siden 2000 arbeidet i ulike roller innen finans og vært i Sparebanken Narvik siden 2010.

Banken skriver i en børsmelding at styret har vektlagt personlige egenskaper, kompetanse, erfaring og kontinuitet ved ansettelsen.

«Ved ansettelsen av Paul Carsten Holst får banken en erfaren og engasjert leder med god kjennskap til banken og betydningen lokalbanken har i og for lokalsamfunnet».

Sparebanken Narvik merker hard konkurranse på utlånsvilkårene

Nordea om internkommunikasjon etter politisak: – Det viktig å være så åpen som vi har mulighet til å være

Bankanalytiker: – Ikke dette vi drømte om

Mer fra FinansWatch

Sparebanken Vest vil vekse i bedriftsmarknaden

Banken meiner Vestlandet vil bli vinnaren i framtidas lågutsleppssamfunn og ser eit stort vekstpotensiale innafor viktige næringar som sjømat, fornybar, maritim, samt prosessindustrien.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch