FinansWatch

Nordea om internkommunikasjon etter politisak: – Det viktig å være så åpen som vi har mulighet til å være

Christian Steffensen i Nordea forklarer at de har gått flere runder for å betrygge de ansatte etter fire personer som jobbet i banken ble pågrepet og siktet for korrupsjon.

Kommunikasjonsdirektør i Nordea Norge, Christian Steffensen.

Tirsdag 31. mai gikk politiet til aksjon mot flere personer i en sak hvor lån skal ha blitt utbetalt på uriktig grunnlag. Totalt ble åtte personer pågrepet og siktet for korrupsjon. Fire av dem jobbet i Nordea og politiet beslag av personlige eiendeler tilhørende de som ble arrestert hos Nordea i Oslo. Kommunikasjonsdirektør i Nordea Norge, Christian Steffensen, forklarer at det var en stor oppgave med internkommunikasjon for å betrygge de ansatte i bedriften.

– Det er klart at når en slik sak får så mye oppmerksomhet i media reiser mange spørsmål internt i bedriften. Noen ansatte kan føle at de blir mistenkt av andre kollega eller at de har gjort noe feil. Det er også ansatte som har jobbet tett med dem som er tatt inn til avhør. Da er det viktig å være så åpen som vi har mulighet til å være, både med det som har skjedd og med arbeidet vi gjør med etterforskingen og for å forhindre økonomisk kriminalitet. Det kan lett oppstå forvirring og usikkerhet når det er så mye informasjon i pressen, så vi har hatt flere runder med de ansatte der vi har gått gjennom det vi vet i saken. Ledelsen har også vært tilgjengelig og svart på de spørsmålene de ansatte har hatt, forklarer Steffensen til FinansWatch.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch