FinansWatch

Digitalbank kjøper teknologiselskap

I sommer gikk digitalbanken Northmill inn i det norske refinansieringsmarkedet. Nå har banken kjøpt leverandøren Moreflo.

Foto: Northmill

Northmill har kjøpt opp teknologiselskapet Moreflo, og utvider nå virksomheten til å inkludere bedrifter.

Nå vil digitalbanken « gjøre det mulig for forhandlere å tilby samme butikkopplevelse som på nett, slik at kundene kan handle slik de vil, uansett når og hvor det skjer», heter det i en pressemelding.

Med oppkjøpet endrer Moreflo AB navn til Northmill Flo AB.

– I Northmill ønsker vi å forbedre folks privatøkonomi. Nå legger vi også forhandlere til den visjonen. Vi vil gi forhandlere verktøyene til å tilby en god opplevelse for sluttkunder, uansett hvordan eller hvor de velger å handle, uttaler administrerende direktør Tord Topsholm i Northmill.

I høst sa Topsholm til FinansWatch at banken har som mål å bli «bankenes Spotify»:

– Vi skal revolusjonere bankdriften, som Spotify gjorde med musikk, skal vi utvikle hvordan bankdriften foregår. Vi bruker mye ressurser på data og hvordan kundene bruker oss, slik at vi kan gi det beste og enkleste tilbudet til kunden, sa Topsholm, til FinansWatch.

Ny administrerende direktør hos Northmill bank

Tord Topsholm vil gjøre Northmill til «bankenes Spotify»

Konsernsjef i Sparebank 1 Sørøst-Norge har vært med på fire fusjoner: – Det er viktig å ta de vanskelige beslutningene først 

Mer fra FinansWatch

Vil refinansiere gjeld med stabil krypto

Fintech-selskapet Horde har initiert tjenesten Bustad, som gjør at gjeldstyngede huseiere kan selge ut deler av huset sitt for å betale ned på lån. Boligkjøpene finansieres av stablecoinen Bustad coin.

Disse bankene hever renten tirsdag

Etter at Norges Bank hevet styringsrenten med 0,5 prosentpoeng forrige uke har flere av Norges banker bestemt seg for å heve sine rentesatser.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch