Digitalbank kjøper teknologiselskap

I sommer gikk digitalbanken Northmill inn i det norske refinansieringsmarkedet. Nå har banken kjøpt leverandøren Moreflo.
Foto: Northmill
Foto: Northmill

Northmill har kjøpt opp teknologiselskapet Moreflo, og utvider nå virksomheten til å inkludere bedrifter.

Nå vil digitalbanken « gjøre det mulig for forhandlere å tilby samme butikkopplevelse som på nett, slik at kundene kan handle slik de vil, uansett når og hvor det skjer», heter det i en pressemelding.

Med oppkjøpet endrer Moreflo AB navn til Northmill Flo AB.

– I Northmill ønsker vi å forbedre folks privatøkonomi. Nå legger vi også forhandlere til den visjonen. Vi vil gi forhandlere verktøyene til å tilby en god opplevelse for sluttkunder, uansett hvordan eller hvor de velger å handle, uttaler administrerende direktør Tord Topsholm i Northmill.

I høst sa Topsholm til FinansWatch at banken har som mål å bli «bankenes Spotify»:

– Vi skal revolusjonere bankdriften, som Spotify gjorde med musikk, skal vi utvikle hvordan bankdriften foregår. Vi bruker mye ressurser på data og hvordan kundene bruker oss, slik at vi kan gi det beste og enkleste tilbudet til kunden, sa Topsholm, til FinansWatch.

Ny administrerende direktør hos Northmill bank

Tord Topsholm vil gjøre Northmill til «bankenes Spotify»

Konsernsjef i Sparebank 1 Sørøst-Norge har vært med på fire fusjoner: – Det er viktig å ta de vanskelige beslutningene først 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå


Les også