FinansWatch

Bank selger industrieiendom for 25 millioner

Sparebank 1 Helgeland selger to industrieiendommer på Strendene i Sandnessjøen.

– Vi er fornøyde med å lande en avtale med et selskap som satser på Helgeland, sier Hanne Nordgaard, administrerende direktør i Sparebank 1 Helgeland. | Foto: Helgeland Sparebank

Ifølge Helgelands Blad, som først omtalte saken, ønsker ikke partene i handelen å kommentere prisen, men avisen skal ha fått oppgitt en pris på 25,5 millioner kroner.

Kjøper er Asset Buyout Partners (ABP), som er eid av svenske Fastighets AB Balder.

Hanne Nordgaard, administrerende direktør i Sparebank 1 Helgeland, sier i en pressemelding at de er glade for å ha inngått en avtale med ABP for salg av Strendene Industripark.

– Eierskap til utviklingseiendommer i regionen ligger utenfor satsingsområdene til sparebanken, og vi er fornøyde med å lande en avtale med et selskap som satser på Helgeland og er villige til å bruke ressurser på å utvikle eiendommen og bidra til økt industriutvikling i regionen, sier hun.

Kjøpet kjøres gjennom selskapet Helgeland Industriutvikling, som er et datterselskap av Asset Buyout Partners, ifølge EiendomsWatch. 

Mer fra FinansWatch

Tryg inngår forlik i underslagssak

I en underslagssak har Sandberg revisjon, On time regnskap, regnskapskonsulent Johnsgaard og Gjensidige forsikring inngått forlik med Tryg forsikring før saken kom opp i Oslo tingrett.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch