FinansWatch

Romerike Sparebank kjøper 49 prosent av Romerike Eiendomsmegling AS

Romerike Sparebank kjøper 49 prosent av Romerike Eiendomsmegling AS, som er en del av Aktiv-kjeden med meglerkontorer i Lillestrøm, Lørenskog, Kløfta og Råholt.

Fra venstre: Vibeke Voksøy, Lars Olav Venger Pedersen og Siri Berggreen. | Foto: RSB

Dette melder banken i en pressemelding.

– Romerike Sparebank og Romerike Eiendomsmegling har begge hatt sterk vekst de siste årene og har sammen ambisjoner om å fortsette veksten på hele Romerike. Selskapene har hatt et tett samarbeid siden 2014 og at Romerike Sparebank går inn på eiersiden er et naturlig neste steg for å styrke samarbeidet, skriver banken.

– Boligkjøp er en av de viktigste øyeblikkene i våre kunders liv, og nå styrker vi samarbeidet ytterligere med en allerede kjent og sterk partner, sier administrerende banksjef Siri Berggreen i Romerike Sparebank.

Lars Olav Venger Pedersen, daglig leder og deleier i Romerike Eiendomsmegling, sier formålet er å ta steget videre med ytterligere vekst på hele Romerike: og «gi kundene en enda bedre opplevelse med det å bli huseier og for å bli en mer solid arbeidsgiver».

Romerike Eiendomsmegling har i dag 25 ansatte fordelt på fire kontorer. Omsetningen i 2020 var 43 millioner kroner, med et resultat før skatt på 6,5 millioner kroner.

Etter transaksjonen vil eiere av Romerike Eiendomsmegling være Romerike Sparebank og dagens eiere Vibeke Voksøy og Lars Olav Venger Pedersen, via sine eierselskaper.

Flere bruker Himla Banktjenester på datamaskin enn på mobiltelefon

Styrene har vedtatt bank-sammenslåing 

Søgne og Greipstad Sparebank: – At vi er en del av et større samarbeid gjør at vi kan gi et bredere produkt 

 

Mer fra FinansWatch

– De som ikke satser på dette vil tape terreng

Finansbransjen må reflektere samfunnet ellers. – Som kvinner representerer vi både halvparten av kompetansen, men også kundegrunnlaget, til de vi skal betjene, sier konsernsjef Benedicte Fasmer i Sparebank 1 SR Bank.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch