EedenBull leverer nytt utleggssystem til Sparebanken Vests bedriftskunder

Skal forenkle prosessen med utlegg og reiseregninger for alle bankens bedriftskunder.
Nicki Bisgaard, adm. dir. i Eedenbull. | Foto: Eedenbull
Nicki Bisgaard, adm. dir. i Eedenbull. | Foto: Eedenbull

Sparebanken Vest er i ferd med å rulle ut en ny løsning for registrering av utlegg og reiseregninger for sine 13.600 bedriftskunder. Løsningen er levert av det norske fintech-selskapet Eedenbull.

– Prosesser med å dokumentere utlegg og få tilbake penger lagt ut i jobbsammenheng er kjedelige og tidkrevende. Det er mye styr å skulle sende inn kvitteringer og frustrerende å måtte vente en god stund før pengene er på konto. Med EedenBulls løsninger fjernes dette hodebryet for våre bedriftskunder, sier Ørjan Karlsen, leder for betalingstjenester i Sparebanken Vest i en pressemelding.

Løsningen involverer en stor grad av automatisering, som sparer kundene for tid. Eedenbull satser internasjonalt med sine løsninger og har kontorer på flere kontinenter allerede.

– Samarbeidet med Sparebanken Vest er en milepæl på hjemmebane. Vi skal hjelpe banker med rask digital endring og tjenesteinnovasjon på betalingsområdet, og vi gleder oss til nye funksjoner og muligheter er tilgjengelig for Sparebanken Vests bedriftskunder. Vi håper bankens kunder vil oppleve verdi ved at oppgaver tilknyttet utlegg og betalinger automatiseres. Når tidstyver fjernes kan mer interessante oppgaver prioriteres, sier Nicki Bisgaard, administrerende direktør i Eedenbull.

Lunar Bank har passert 50.000 kunder i Norge

Eika tror ikke IT-konverteringen vil føre til utmeldinger fra alliansen

Rune Garborg vil vinne Europa 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også