FinansWatch

Sparebanken Vest ansetter 10 nye i Ålesund

Etter en vellykket ekspansjon i Rogaland satser nå Sparebanken Vest enda mer. Banken rekrutterer i første omgang 10 nye medarbeidere til et nyopprettet finanshus i Ålesund.

Konserndirektør for bedriftsmarked Ragnhild Janbu Fresvik i Sparebanken Vest kan meddele at banken utvider med finanshus i Ålesund. | Foto: Eivind Senneset/Sparebanken Vest

Ragnhild Janbu Fresvik, konserndirektør for bedriftsmarked i Sparebanken Vest, Ragnhild Janbu Fresvik sier til Finansfokus at banken er i ferd med å rekruttere 10 ansatte til satsingen og at de nå er i sluttfasen med å finne lokaler i Ålesund sentrum. Torstein Heggstad skal være leder for avdelingen.

Avdelingen skal tilby banktjenester til bedrifts- og privatkunder, samtidig ha en avdeling for Eiendomsmegler Vest og Brage Finans. Janbu Fresvik oppgir til Finansfokus at det er snakk om organisk vekst, ingen etablerte aktører blir kjøpt opp.

De bekrefter at det er spesielt den maritime næringen de sikter mot i bedriftsmarkedet, og planen er en 50/50 vekting mot næringsliv og privatmarked.

Videre forteller Janbu Fresvik at de har fått gode kundeforhold på Sunnmøre og har opparbeidet en portefølje på 3,5 milliarder kroner.

– Vi planlegger flere etableringer, men i første omgang sørover på Sunnmøre, sier hun til Finansfokus.

Forbrukerbanker anker Google-søksmål til høyesterett 

Sparebanken Vest: Venter hard konkurranse om disse kundene

Sparebanken Vest-direktør får styreplass i Maritimt Forum 

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch