FinansWatch

Larvikbanken åpnet filial i Holmestrand

Bankens fjerde filial ble åpnet uten markering på grunn av pandemien.

Banksjef Joachim Steinsett i Larvikbanken har åpnet sin fjerde filial. i Holmestrand. | Foto: Larvikbanken

Larvikbanken åpnet nylig sin fjerde filial, i Holmestrand. Banken har fra før kontorer i Tønsberg og Horten foruten hjembyen Larvik, skriver Finansfokus.

De skal konkurrere med tre etablerte banker i byen, men mener selv de er mer lokale og personlige enn Sparebanken Øst, DNB og Sparebank 1 Buskerud Vestfold.

– Det som skiller oss fra andre banker, er at vi har nærhet, tilgjengelighet og en god dialog med kundene. Å ha god kontakt med kunden bygger en relasjon over tid som er til nytte og glede for begge parter. Utover dette er vi en liten, selvstendig bank i Eika Alliansen med korte beslutningsveier. Det gjør at vi kan snu oss raskt rundt, sier banksjef Joachim Steinsett til bladet.

Filialen skal ha to til tre medarbeidere og vil være åpen hver dag og har rekruttert lokalt for å få den riktige lokalkunnskapen.

– Vi rekrutterer ansatte fra nærmiljøet som har en god lokalkunnskap og kjenner markedet. Det gir oss et konkurransefortrinn. Her i Holmestrand har vi vært så heldige å få med Simen Thormodsrud som er født og oppvokst i nabokommunen Hof, forteller banksjef Steinsett.

Nær ein halv million fritidsbustadar i Noreg – få blir finansiert i lokalbanken

OBOS Banken ofrer høyrer rentemarging til fordel for mer konkurransedyktig rente

LOKALBANK har valgt partnere for fondsdistribusjon og pensjon 

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch