FinansWatch

Surnadal Sparebank gir seg med flagget til topps – leverer nok et rekordresultat

Banksjefen i Surnadal Sparebank, Allan Troelsen, fikk rungende applaus av styret da han la frem bankens aller siste kvartalstall som selvstendig bank. Neste uke åpner den nyfusjonerte banken på Nordmøre dørene for aller første gang.

Når døra til SpareBank 1 Nordmøre åpner mandag morgen, er hovedmålet å skape en enda bedre bank for kundene og lokalsamfunnet. Allan Troelsen blir adm. banksjef for den nye satsingen. | Foto: SpareBank 1 Nordmøre

– Det har i utgangspunktet vært et kvartal som er preget av internt fokus med å etablere SpareBank 1 Nordmøre. Samtidig har vi opprettholdt fokus på gode kundeopplevelser, og hatt relativ god utvikling på utlån, innskudd og vekst, sier administrerende banksjef i Surnadal Sparebank Allan Troelsen, til FinansWatch.

Det siste året har Surnadal Sparebank jobbet knallhardt for å komme i mål med sammenslåingen med SpareBank 1 Nordvest, hvor målet er å forene krefter for å skape en ny og sterkere bank for lokalregionen.

Les hele artikkelen

Få 21 dagers fri tilgang.
Ingen kredittkort nødvendig.

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Storbankene ønsker ikke likestillingskvoter

Både Danske Bank og Nordea i Danmark erkjenner at det er et likestillingsproblem på lederposisjonene, men de ønsker ikke å bruke kjønnskvoter for å gjøre noe med problemet.

Les også

Relaterte

Trial banner

Siste Nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger