Danske Bank igjen best i Prospera-kåring

For femte gang på rad stikker Danske Bank av med toppplassen i Prospera-kåringen som beste bank for rentederivater i Norge.
Foto: Magnus Eidem
Foto: Magnus Eidem

– 2020 var et ekstraordinært år på alle mulige måter. Det er en stor tillitserklæring å få denne tilbakemeldingen fra våre kunder etter et slikt turbulent år da det var ekstra viktig å være der for kundene, sier Patrick Johansen, sjef for rentederivatsalg i Norge i Danske Bank, til Finansavisen.

Prospera ser hvert år på bankmarkedet hvor de undersøker hvordan bankene gjør det i ulike segmenter, og undersøkelsen baseres på intervjuer med kunder som rangerer sin bank etter ulike kriterier på en skala fra 1 til 5.

Akkurat denne undersøkelsen fokuserer på norske kunder som har vært mest aktive brukere av rentederivater det siste året.

– Vi er et team med derivatmeglere, trading, analytikere og rådgivere som har jobbet sammen i mange år. Årets undersøkelse viser at fortsetter den gode utviklingen vi har hatt over de siste årene. Vi scorer høyt på kriterier vi også tidligere har hatt høy score på, som for eksempel strategisk rådgiving og analyse, sier Johansen til avisen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også