Lillesands Sparebank endrer sponsorpraksisen

Padletalentet Hakeem Teland (23) er første person som får en individuell sponsoravtale med banken. Nå endrer banken praksis, og går bort i fra å støtte kun lag og foreninger.
Banksjef Anne-Grethe Sund. | Foto: Lillesands Sparebank
Banksjef Anne-Grethe Sund. | Foto: Lillesands Sparebank

Padletalentet Hakeem Teland (23) er første enkeltperson som får i havn en sponsoravtale med Lillesands Sparebank, etter at han denne uken sikret seg 100.000 kroner i årlig støtte, skriver Lillesands-Posten.

Banken har frem til nå kun støttet lag og foreninger, men nå åpner banken også opp for å støtte enkeltutøvere.

– Bredde er viktig, men vi ønsker også å gi muligheten til å satse på enkeltutøvere. Vi har unge talenter i Lillesand og Høvåg som virkelig satser, som Hakeem som satser på OL i 2024, og et av kriteriene er at nivået er såpass høyt som dette. At man har OL eller VM som mål. Og at man er fra Lillesand kommune, sier banksjef Anne-Grethe Knudsen, til Lillesands-Posten.

Teland var klar over at banken ikke støttet enkelutøvere. Likevel tok han i fjor høst kontakt med banken og holdt en presentasjon.

Selve avtalen er ifølge Teland helt avgjørende for at han kan satse frem mot OL.

– Nå skal jeg trene målrettet mot OL, og da er det bra med sponsor. Å spise riktig mat er viktig, og det koster. Det samme gjør treningssamlinger som vi reiser på. En slik avtale er helt avgjørende for at jeg skal kunne drive med dette, sier han.

Banksjefen er glad for at de nå kan være med å støtte enkeltutøvere, og sier til avisen at de nå har inngått en sponsoravtale med ytterligere en utøver.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå


Les også